Rainbow Diamond

9,40 лв.

Червено сухо вино

Сорт: Сира, Марселан и Пти Вердо

Реколта: 2016

Алкохол: 13.5%vol  75cl

Купажно вино, произведено от висококачествено грозде, с интензивен вишневочервен цвят. Ароматът е богат и траен с нюанс на дребни черни плодове и шоколад.

Количество
Последна наличност

  • Сигурност на плащанията чрез системата на Борика Сигурност на плащанията чрез системата на Борика
  • Доставка чрез Speedy до 24 часа Доставка чрез Speedy до 24 часа
  • Връщане на продукта до 14 дни Връщане на продукта до 14 дни

Купажните вина в серията „Rainbow” показват превъзходен баланс при съчетаването на специално подбрани млади сортови вина, с цел при купажа да се постигне пълна хармония в съчетаването на отделните сортове.

Червено сухо вино

Сорт: Сира, Марселан и Пти Вердо

Реколта: 2016

Алкохол: 13.5%vol  75cl

Характеристики:

Купажно вино, произведено от висококачествено грозде, с интензивен вишневочервен цвят. Ароматът е богат и траен с нюанс на дребни черни плодове и шоколад. Вкусът е мек, балансиран с добра дължина. Тялото е добре структурирано, заоблено с изявен фин плодов финал.

Температура на сервиране: 18-20 º С

601016
1 Артикул

Техническо описание

Реколта
2016
Сорт
Купаж
Отлежаване в дъб
Не
Регион
Тракийска низина

Вижте също и:

cherveni-vina
Boutique Мерло
Червено сухо вино Сорт: Мерло Реколта: 2017 Алкохол: 14%vol 75cl Идеално бистро вино с плътен, наситен, искрящ цвят. Ароматът е интензивен, винен, в който се откроява ароматът на добре узряло грозде, съчетан с характерен плодов аромат.
9,40 лв. Цена
cherveni-vina
Boutique Мавруд
Червено сухо вино Реколта: 2016 Алкохол: 13.6%vol 75cl Сорт: Мавруд Вино с кристална бистрота, с типичен за сорта рубинен цвят, жив и чудесен блясък. Ароматът е чист, богат и траен. В него се долавя ароматът на грозде, съчетан с дискретна плодовост.
9,40 лв. Цена
cherveni-vina
Boutique Каберне Совиньон
Червено сухо вино Сорт: Каберне Совиньон Реколта: 2016 Алкохол: 13.7%vol 75cl Вино с идеална бистрота, с много интензивен, плътен и искрящ цвят. Ароматът е комплексен, винен, с характерните за сорта плодови аромати.
9,40 лв. Цена
cherveni-vina
Rainbow Red
Червено сухо вино Сорт: Сира и Мавруд Реколта: 2016 Алкохол: 13.5%vol  75cl Вино с идеална бистрота, с тъмен и пленителен рубиненочервен цвят. Ароматът е свеж и плодов, съчетаващ характерна на сортовете Сира и Мавруд.
9,40 лв. Цена
cherveni-vina
Rainbow Gold
Червено сухо вино Сорт: Мерло, Мавруд и Каберне Совиньон Реколта: 2016 Алкохол: 13.5%vol 75cl Вино с кристална бистрота, с плътен и интензивен рубиненочервен цвят. Ароматът пленява с доминиращи зрели червени плодове и синя слива, характерни за сортовете грозде.
9,40 лв. Цена