Една от популярните услуги на компанията е нашето предложение за специално вино с брандиране и персонализиране на етикети за всякакви специални случаи.

Екипът от професионалисти на Wine & Art е на ваше разположение за създаването на вашите персонализирани етикети. Нашият дизайнерски екип може да създаде вашия персонализиран дизайн или вие сами можете да разработите своите етикети и да ни ги изпратите за изработка и отпечатване.

Как може да използвате вината с персонализирани етикети:

 - в бизнеса
 - за корпоративни събития
 - за специални случаи

В бизнеса:

 - Представете си вашето лого на бутилка изискано вино;
 - Персонализирайте това послание, така че то да носи вашето име, бизнес информация, слоган;
 - Включете интересни акценти от вашия бизнес, така че да накарате клиентите си да говорят за вас с други потенциални клиенти;

Традиционните форми на реклама, ви позволяват да изложите посланието си пред потенциалната публика само за кратки периоди от време. Докато бутилка вино с вашето послание на нея ще бъде отнесена вкъщи или в офиса от вашите клиенти. Ще продължава да промотира посланието ви с дни, седмици, месеци дори.

Корпоративни събития: Предстои ли ви да организирате следващото фирмено събитие? Не ви ли е омръзнало да виждате отново и отново едни и същи продукти на тези събития?

Защо тогава не се доверите на екипа на Wine & Art да създаде за вас уникално вино с персонализиран етикет за специалното ви фирмено събитие!

Екипът ни ще помогне да отбележите подобаващо следващата ви корпоративна среща, пикник, семинар, или изложение с  бутилки вино персонализирани така че да промотират събитието.

Гостите на вашето събитие ще бъдат приятно изненадани и възхитени да видят бизнес информацията ви отпечатана на бутилката, от която пият.

Специални случаи: Всеки един от вас може да персонализира етикети за отбелязването на вашите специални дати и празници. Представете си да изберете вашето уникално вино персонализирано за вашата сватба и няколко бутилки в резерв, които да отворите на своите годишнини.

Следващата семейна среща може да бъде подобаващо отбелязана, със семейна снимка отпечатана на специална бутилка вино. Какъв по креативен начин да оповестите раждането на вашето дете, или да зарадвате специален човек на техния празник.

Представете си едно специално вино с неповторим персонализиран етикет на вашите:

 - Сватба
 - Рожден ден
 - Събиране
 - Дипломиране или бал
 - Семейно празненство
 - Коледен подарък
 - Годишнина

Ние ще ви помогнем да направите вашите събития по специални!

За контакт : тел: +359/894 484 447
e-mail: [email protected]