Доставка и плащане

Условия на доставка

 

Използвани термини

Потребител: Лице, което избира продуктите от МАГАЗИНА, попълва данните и инициира поръчката, като извършва това от свое име или от името на юридическо лице, от което е упълномощен.

Получател: Физическо или юридическо лице, което може да е различно от потребителя и което получава поръчаните продукти на адрес, указан от заявителя.

 • За да направи поръчка, потребителят трябва да попълни необходимите данни на указаните места
 • Доставките се осъществяват посредством фирма за бързи куриерски услуги на адреса, посочен в поръчката и потвърден от потребителя;
 • След обработването на поръчките, служител на Wine & Art се свързва с Потребителя по посочения от него телефон за потвърждение на получената поръчка;
 • Цената за доставката се заплаща от Потребителя/клиента според нейната стойност;
 • Поръчки направени събота, неделя и официални празници се обработват през първият работен ден след тези почивни дни;
 • В случай че служител на куриерската служба не Ви открие първия път, ще Ви посети само още веднъж. След това Вие ще трябва самостоятелно да се договорите за получаването на стоката за ваша сметка;
 • Всички пратки, които са изпратени до адрес, но не могат да бъдат доставени поради отсъствие на получателя, ще бъдат пренасочени към най-близкия офис за получаване в следващия работен ден.

 

Цена на доставка

До адрес с куриерска фирма Speedy на територията на България (без гр. София):

До 6  бутилки - 8.00 лв.
До 12 бутилки - 12.00лв.
До 18 бутилки - 15.00лв.

До офис на Спиди (в цялата страна) - 5лв.

Безплатна доставка за всички поръчки над 150лв.

До адрес на територията на гр. София:

от 1 до 5 бутилки - 5лв., под 150лв.
над 6 бутилки - безплатна доставка

*Посочените цени за доставки са валидни за поръчки на територията на Р България

Време на доставка

 • Доставките се извършват от 8.00 ч до 18.00 ч в работни дни и в събота до 14.00 ч.
 • Доставката на поръчки, направени в работни дни се изпълняват на следващия ден, ако заявката е направена до 11:00 часа. Ако заявката е направена след този час, за начало се взима следващия работен ден.
 • Доставка на поръчки, направени през почивни дни се изпълняват на втория работен ден от седмицата.

Доставка на пратка в събота до адрес:
Приканваме Ви поръчките, предвидени за доставка в събота да се изпращат за получаване до най-близкия или предпочитан от получателя офис.
Мрежата на Спиди към момента включва над 450 офиса и продължава да се разраства.
За тези получатели, които държат да получат пратката си на адрес, препоръчваме доставката да бъде насочена за понеделник или ще ползват опцията с допълнително заплащане на доставка до нетипичен адрес в събота, в размер на 3.60 лв. с вкл. ДДС, като актуален мобилен телефон на получателя е задължително условие за успешната доставка. Нетипични са всички адреси, които не са фирмени адреси на клиенти по договор на Спиди с предварително дефинирано работно време за посещение в събота.

 

Условия на плащане

Начин на плащане

 • Наложен платеж – стойността на поръчката се заплаща при доставка директно на куриера
 • С кредитна карта – при потвърждаване на поръчката
 • По банков път – При плащане по банков път, срокът на доставката започва да тече след постъпване на парите по банковата сметка на продавача.
Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки